Pro rodiny s dětmi

Jsou věci, které vás děti naučí ocenit. Třeba to, že je u nás všechno na jednom místě a nemusíte nic nikam složitě přenášet. Nebo mírný svah, na kterém moc nefouká a kde je stejný sníh nahoře i dole. A samozřejmě i množství služeb od lyžařské školy po dětský koutek v restauraci.

Ve Filipovicích vás bude lyžování bavit...

Častokrát od našich návštěvníků slyšíme, že si u nás připadají jako lepší lyžaři než třeba v okolních areálech. To je dané hlavně podmínkami sjezdovky, která má příjemný sklon svahu a je dostatečně široká a tím i bezpečná.

 

...doplňkové služby najdete přímo v areálu...

Důležité je ale i další zázemí, na jehož kvalitě si dáváme zvlášť záležet. Velké oblibě se těší naše lyžařská škola, kde se začínající i mírně pokročilí malí lyžaři pod dohledem zkušených instruktorů učí základy techniky.

Pokud pro své ratolesti nemáte výbavu, můžete využít služeb naší půjčovny. V dětském skiparku se ale nemyslí jen na učení. Na několika sněhových atrakcích si užijete spoustu zábavy.

 

...a hlavně si rodinnou zábavu užijete v klidu.

Odpočinout si pak můžete v restauraci u dolní stanice lanovky vybavené velkým dětským koutkem.
Na rodiny myslíme i v našem ceníku. Vedle rodinných skipasů si můžete pořídit i tzv. bodový skipas, u kterého platíte jen za opravdu odjeté jízdy.

aktuální teplota
výška sněhu
provoz skiareálu
večerní lyžování
webkamera